Megrendelés

Megrendelés menete

Ha valamelyik termékünket szeretné megvásárolni, megrendelését megadhatja a 30/280-6757 telefonszámon, vagy levélben az info@faremek.hu címre küldve.

Ha egyedi igénye van akár mérettel akár mintával kapcsolatban, akkor célszerű elképzelését levélben elküldeni a már fentebb említett info@faremek.hu címre.

Megrendelését követően levélben jelezzük a vállalási határidőt, illetve egyeztetjük a megrendelő személyes igényeit.

Minden termékünket  gondosan válogatott minőségi alapanyagból készítjük. Fokozottan figyelünk a fa szálirányára, és nedvességtartalmára. Többnyire tölgyfa, diófa, hársfa és bükkfa alapanyagot használunk, de egyedi igény alapján bármilyen más fafaj felhasználása is szóba jöhet.

Több generáción keresztül apáról fiúra szállt tapasztalatainkat felhasználva, a tradicionális szerszámokal és a jelen kor legmodernebb számítógéppel vezérelt faipari eszközeivel készítjük el termékeinket.

Minden termékünket egyedileg gyártjuk, így a személyes igények figyelembevételére is van lehetőség!

Termékeinket Debrecen területén díjtalanul házhoz szállítjuk, vagy gondos csomagolást követően postázzuk a megrendelő által megadott címre. A Magyar Postával kötött egyedi szerződésünk alapján minden küldeményünkre 24 órás kézbesítési időgarancia van!

 

 

Telefonszám:

Szabó Attila
30-280-6757

e-mail: info@faremek.hu